Φθινόπωρo

dsc02682.jpg

Ο καιρός

Find more about Weather in Vroukha, GR

ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ - ΕΠΑΦΗ

Το vrouhas.gr συνεχίζει το ταξίδι του.  Στείλτε μας ότι υλικό έχετε (κείμενα,φωτογραφίες,βίντεο,σχόλια) που έχουν να κάνουν με το χωριό μας,καθε πρόταση και κάθε ιδέα σας είναι ένα λιθαράκι για να γίνει το site ένας πραγματικός καθρέπτης του χωριού μας στο νέο mail: kvrouha@gmail.com

Η μαντινάδα του μήνα

λυρα

Τα πιο ωραία και δροσάτα τριαντάφυλλα εις τους συγχωριανούς προσφέρω

κι όσες εις τα πέταλα τους οι δροσοσταλίδες ,τόσες οι ευχές που στέλνω

Μανώλης Βαρδαβάκης

Home Σύλλογοι Πολιτιστικός σύλλογος
Πολιτιστικός σύλλογος PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 21 Ιανουάριος 2009 15:04

Είναι ο μακροβιότερος σύλλογος του χωριού μας. Εδρεύει εντός των ορίων του Βρουχά και τα μέλη του απαρτίζονται από ντόπιους κατοίκους. Έχει επιδείξει μεγάλο έργο και αποφασίζει για όλα τα σημαντικά που έχουν να κάνουν με τον τόπο μας. Μεριμνά για έργα και δραστηριότητες στον Βρουχά ενώ προγραμματίζει και οργανώνει τις τοπικές εορτές. Θα ξεχωρίσει κάποιος, την συμβολή του στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου ιδίως, με την αναβίωση των εθίμων του Πάσχα και των Χριστουγέννων, το μοίρασμα δώρων, τα τοπικά γλέντια στην εορτή της  Αναλήψεως και του Αγίου Ιωάννη  κ.α.Τα τελευταία χρόνια έγινε ανασύσταση του ΔΣ και ο σύλλογος πέρασε στα χέρια νέων σε ηλικία μελών.

Πρόεδρος: ΠΑΝΤΑΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αντιπρόεδρος: ΚΟΥΝΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεν. Γραμματέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Ταμίας: ΚΑΠΙΤΣΑΚΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ

Μέλος: ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 

*ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 παραλαμβάνοντας με ιδιαίτερη όρεξη τη σκυτάλη από την προηγούμενη διοίκηση.

Μέσα στους πρώτους στόχους του είναι η αποκατάσταση και ανάδειξη της αίθουσας του δημοτικού σχολείου που υπέστη ζημιές από τα τηλεοπτικά γυρίσματα της σειράς "ΤΟ ΝΗΣΙ"

Σε συνεργασία με τον εξωραιστικό σύλλογο Βρουχιωτών Αθήνας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βρουχά Οργανώνει πλαίσιο δραστηριοτήτων και προτάσεων με σκοπό πάντα την ανάδειξη του χωριού και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2012 13:46